- Timeplan Høst 2022, påmelding og priser -

 

Påmelding åpner 15. juni kl. 12.00.

Sesongstart 29. august..

Ingen trening i høstferien, julen, vinterferien, påsken eller på offentlige høytidsdager.

Les informasjonen under for å unngå feilpåmeldinger!

Vårt medlemssystem WebOrg er nå flyttet over på ny plattform; Spoortz.

Dere som allerede er medlemmer vil motta linker med invitasjoner til de partiene som passer deres alder. Linkene blir sendt ut 14. juni. Dere trykker på linken i invitasjonsmailen dere får (viktig å trykke på linken til det partiet du ønsker å delta på), og der vil all informasjon være ferdigutfylt (linken er personlig)- du skal kun bekrefte og betale. Er det venteliste, meld dere på via den, og vent på ledig plass. Invitasjonen sendes fra ikke-svar@spoortz.no, men fra Siddis trim og turnforening (om du ikke får link til riktig parti så bruker du link fra vår webside i morgen kl. 12.00).

Om du vil bli medlem for første gang, eller ikke har vært medlem vårsesongen, benytter du linker fra timeplanen til riktig parti. Innmelding i klubben og til parti skjer i samme prosess, så du behøver ikke forsøke å tegne medlemskap på forhånd. 

Man må melde seg på parti for hver sesong - deltakere på parti våren 2022 blir ikke automatisk flyttet over til høst 2023. Ett år er delt opp i to sesonger: vår og høst. Priser gjelder per sesong, med unntak av medlemsavgift som er årlig og betales sammen med første treningsavgift. Påmelding skjer via Weborg, påmelding linkes fra timeplanen. Nye medlemmer må registrere seg med personalia. Betaling må gjøres med Visa eller MasterCard.

Dersom man etter påmelding ønsker å slutte på partiet kan dette skje senest 14 dager etter sesongstart – senere enn dette vil det ikke gis refusjon eller rett til unnlatelse av betaling. Avmelding skal sendes skriftlig per e-post. Vi beklager å måtte være strenge på dette, men vi får ikke mulighet til å fylle opp partier med ledig plass halvveis ut i sesong og vi er avhengige av våre medlemmer.

 

Ved påmelding aksepterer medlemmet å betale kontigent og treningsavgift i henhold til informasjon her på sidene og på bookingside.

Kontigent for 2022 på kr. 250,- sendes ut i januar eller etter påmelding, fortløpende. 

Det vil ikke gis refusjon som følge av pålagte nedstengninger i forbindelse med pågående den covid-19-pandemien.

Se priser lengre ned på siden. 

- Priser -

Aerobic & sirkeltrening: 1 gang per uke kr. 1000,- / flere ganger per uke kr. 1500,- (begrenset antall plasser)

Turnskole og apparatturn: 1 gang per uke kr. 1000,-

Turn 11-13 år: 1 gang per uke kr. 1000,-

Gymlek: kr. 900,-

Treningsavgift gjelder per sesong/halvår, betales med Visa eller MasterCard. 

I tillegg til treningsavgift kommer obligatorisk medlemsavgift, forbundsavgift og fakturagebyr:

Medlemskontigent til klubben, kr. 100,- per år

Medlemskontigent til forbundet NGTF, kr. 150,- per år