- Påmelding -

Les informasjonen under for å unngå feilpåmeldinger!

Vi åpner for påmelding til vår 2020 den 16. desember kl. 12.00. 

Det er viktig at dere som var medlemmer høst 2019 benytter opprettet brukerprofil til påmelding også denne sesongen. VELG RIKTIG BOKS UNDER når påmelding åpner!

Send mail dersom du behøver tilsendt brukernavn/po.

Dersom du melder deg inn for første gang registrerer du medlemskap og partipåmelding på samme side - velg riktig link. 

Man må melde seg på parti for hver sesong - deltakere på parti høst 2019 blir ikke automatisk flyttet over til vår 2020. Ett år er delt opp i to sesonger: vår og høst. Priser gjelder per sesong, med unntak av medlemsavgift som er årlig of faktureres med første treningsavgift. 

Påmelding skjer via NGTFs eget system MySoft – tidligere registrerte medlemmer har allerede brukernavn og passord til å benytte systemet. Nye medlemmer må registrere seg med personalia, og også personalia til foresatte dersom medlemmet er under 18 år. Man får anledning til å velge parti først når fødselsdato er korrekt oppgitt.

Endelig godkjenning av medlem skjer av administrator i klubben, og så sant det er ledig plass på partiet vil endelig bekreftelse normalt sendes ut 1-2 virkedager etter påmelding.

Faktura sendes ut fra systemet i midten av februar til oppgitt e-postadresse.

Husk å benytte KID fra faktura ved betaling. Glemmer du KID bør du sende oss en mail. 

Dersom man etter påmelding ønsker å slutte på partiet kan dette skje senest 14 dager etter sesongstart – senere enn dette vil det ikke gis refusjon eller rett til unnlatelse av betaling av faktura. Avmelding skal sendes skriftlig per e-post. Vi beklager å måtte være strenge på dette, men vi får ikke mulighet til å fylle opp partier med ledig plass halvveis ut i sesong og er avhengige av våre medlemmer

 

Ved påmelding aksepterer medlemmet å betale kontigent og treningsavgift i henhold til informasjon her på sidene og på bookingside. 

Kontakt

Siddis Trim & Turnforening 

send e-post

Medlem av NIF og NGTF

Følg oss på Facebook for informasjon og oppdateringer!

  • Facebook Social Icon