- Påmelding -

Les informasjonen under for å unngå feilpåmeldinger!

Vi åpner for påmelding til høst 2020 den 20. juli kl. 12.00. 

NGTF har nå faset ut MySoft (medlemssystemet benyttet tidligere), og vi har valgt Weborg til videre bruk for våre medlemmer. Dere som var medlemmer vår 2020 og allerede har betalt medlemskontigent for året har allerede bruker i systemet: velg logg inn og benytt funksjonen for glemt passord for tilgang. Viktig at du benytter samme e-postadresse som forrige sesong for at dette skal fungere.

Man må melde seg på parti for hver sesong - deltakere på parti våre 2020 blir ikke automatisk flyttet over til høst 2020. Ett år er delt opp i to sesonger: vår og høst. Priser gjelder per sesong, med unntak av medlemsavgift som er årlig of faktureres med første treningsavgift. 

Påmelding skjer via Weborg, påmelding linkes fra timeplanen. Nye medlemmer må registrere seg med personalia.

Dersom man etter påmelding ønsker å slutte på partiet kan dette skje senest 14 dager etter sesongstart – senere enn dette vil det ikke gis refusjon eller rett til unnlatelse av betaling. Avmelding skal sendes skriftlig per e-post. Vi beklager å måtte være strenge på dette, men vi får ikke mulighet til å fylle opp partier med ledig plass halvveis ut i sesong og vi er avhengige av våre medlemmer

 

Ved påmelding aksepterer medlemmet å betale kontigent og treningsavgift i henhold til informasjon her på sidene og på bookingside. 

Kontakt

Siddis Trim & Turnforening 

send e-post

Medlem av NIF og NGTF

Følg oss på Facebook for informasjon og oppdateringer!

  • Facebook Social Icon